Akpınar Anaokulu
Ali Paşa mh. Kızılay cd. Eski Hükümet Konağı Karşısı 40320 Akpınar/ KIRŞEHİR

VİZYON

Her çocuk bizim için özeldir. Bu nedenle dünyanın neresinde doğarsa doğsun her çocuğun; sağlıklı, mutlu, kendisi ile barışık, başkalarının mutluluğunu düşünen bireyler olarak yetişmesi son derece önemlidir. Her fırsattan yararlanarak çocukların milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlılığın gelişmesine yardımcı olmak. Onların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmelerini, temel alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak ve onları ilköğretime hazırlamak temel amacımızdır.

MİSYON

Atatürk ilkeleri ve laik Cumhuriyete sahip çıkan, özgüveni gelişmiş, sorumluluk sahibi, edindiği bilgi ve becerileri gerçek yaşantısında kullanabilen, sağlıklı iletişim kurup tartışabilen, ulaştığı sonuçları değerlendirebilen, yeniliklere açık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeyi seven, seçim yapıp karar alabilen, üretken ve yaratıcı, işbirlikçi, girişken ve toplumla barışık, bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :yarım gün

yarım gün

08:30 13:30

KALORİFER

Okulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. İl Merkezine uzaklığı 40 km dir.

AKPINAR MERKEZ